Basiscursus 'Alles over antennes'

Het Antennebureau geeft cursussen aan professionals die in hun werk te maken hebben met het onderwerp antennes. Elk jaar nemen we de nieuwste ontwikkelingen mee op het gebied van techniek, regels en gezondheid. De cursussen zijn gratis.

Inhoud basiscursus Alles over antennes

Tijdens de basiscursus Alles over antennes krijgt u algemene informatie over antennes gericht op de onderwerpen gezondheid, wet- en regelgeving en techniek. Lees het volledige programma in onze flyer cursusaanbod Alles over antennes 2019 (PDF, 1,7 MB)

Na deze dag bent u onder andere op de hoogte van de uitgangspunten van het Nationaal Antennebeleid, de gezondheidseffecten van antenne-installaties, hoe een netwerk van antennes in elkaar zit en waarom nieuwe antennes nodig zijn, en de manier waarop elektromagnetische straling wordt gemeten.

Tijdens de cursus wordt u een lunch aangeboden. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.

Waar en wanneer wordt de cursus gegeven?

De basiscursus is in Amersfoort, op loopafstand van het centraal station. Jaarlijks zijn er drie basiscursussen. Door de grote belangstelling is er een extra basiscursus gepland op donderdag 28 maart 2019.

Data 2019

Donderdag 17 januari VOL
Donderdag 28 maart VOL
Donderdag 23 mei VOL
Donderdag 14 november VOL

Aanmelden voor basiscursussen in 2020

Onze cursussen in 2019 zitten vol met daarnaast nog veel professionals op de reservelijst. Daarom is het niet meer mogelijk u aan te melden voor onze basiscursus in 2019. Naast de extra geplande basiscursus op 28 maart 2019, plannen we dit jaar geen extra basiscursus meer in.

In september 2019 zijn de data in 2020 bekend. Vanaf dat moment kunt u zich aanmelden voor een van onze basiscursussen in 2020.