Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Gebruik dan het contactformulier. U krijgt binnen 5 werkdagen een reactie. U kunt ons ook bellen of een e-mail sturen.

Telefoon 0900 - 268 36 63 (via het Klantencontactcentrum op werkdagen van 9.00 tot 17.00, 5 eurocent per minuut)
E-mail info@antennebureau.nl
Fax 050 - 587 74 00

Contactformulier Antennebureau

* is verplicht

U ontvangt op dit e-mailadres een bevestiging.

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens om uw aanmelding te verwerken. Het Antennebureau gebruikt uw gegevens om op uw bericht of melding te reageren. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, tenzij dit voor toezichts- of opsporingstaken noodzakelijk is.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens omdat dit noodzakelijk is om uw melding te kunnen behandelen of uw vraag te kunnen beantwoorden.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens om uw vraag te beantwoorden of uw melding te behandelen. Uw vraag of melding wordt alleen door onze eigen medewerkers beantwoord. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, tenzij dit voor toezichts- of opsporingstaken noodzakelijk is.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Het Antennebureau bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *

Adresgegevens Antennebureau

Bezoekadres

Emmasingel 1
9726 AH Groningen

Postadres

Postbus 450
9700 AL Groningen