Onze cursussen in 2024

Heeft u in uw werk te maken met het onderwerp antennes? Meld u dan aan voor één van onze cursussen ‘Alles over antennes’.

Cursusdata 2024

Deelnemen aan onze cursussen kan in 2024 op:

  • Dinsdag 19 maart 2024 - online
  • Dinsdag 28 mei 2024 – fysiek in Amersfoort
  • Dinsdag 12 november 2024 - online

Aanmelden kan op onze webpagina cursus 'Alles over antennes'

Inhoud cursus

Antennes kom je overal tegen; ze verbinden ons in de breedste zin van het woord. Tijdens onze cursus nemen we je, samen met onze gastsprekers, mee in diverse ontwikkelingen zoals de 5G-introductie, de veiling van 3,5 GHz-frequentieband en we blikken vooruit naar 6G. Ook gaan we in gesprek over de ontwikkelingen op het vlak van antennes en gezondheid en hebben we het over de impact van de Omgevingswet op bijvoorbeeld antenneplaatsing. We sluiten de cursussen af met informatie over het communiceren over antennes.  

Online of fysiek deelnemen

Deelnemen aan onze cursus kan online of fysiek. De opzet van de online en fysieke cursus is hetzelfde: je bekijkt eerst korte video’s over de onderwerpen techniek, wet- en regelgeving, gezondheid, communicatie en digitale weerbaarheid op ons online platform.

Tijdens de online of fysieke bijeenkomst is er ruimte voor vragen en besteden we aandacht aan de actualiteit. Bij de fysieke bijeenkomst speel je ook een serious game, krijg je een demonstratie van het werk van de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur én is er tijd om te netwerken met andere deelnemers.