Basiscursus 'Alles over antennes'

Het Antennebureau geeft cursussen aan professionals die in hun werk te maken hebben met het onderwerp antennes. Elk jaar nemen we de nieuwste ontwikkelingen mee op het gebied van techniek, wetgeving, gezondheid en communicatie. De cursussen zijn gratis en vinden in 2020 online plaats.

Inhoud basiscursus 'Alles over antennes'

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus vinden al onze cursussen online plaats. In filmpjes van maximaal 20 minuten die u in uw eigen tempo kunt bekijken leert u alles over de techniek, gezondheid, wet- en regelgeving en communicatie rondom antennes.

Nadat u de filmpjes bekeken hebt, bieden we u de mogelijkheid om vragen te stellen in een online livesessie. Tijdens de livesessie worden de laatste ontwikkelingen, praktijkvoorbeelden en recente jurisprudentie besproken.

Na de cursus bent u onder andere op de hoogte van de uitgangspunten van het Nationaal Antennebeleid, de gezondheidseffecten van antenne-installaties, hoe een netwerk van antennes in elkaar zit en waarom nieuwe antennes nodig zijn, de manier waarop elektromagnetische straling wordt gemeten en bent u voorzien van enkele handvatten in de communicatie over antennes.

Aanmelden voor de online basiscursus

De online cursus op 12 november zit vol.

Op dit moment is nog niet bekend hoe we de cursussen in 2021 gaan aanbieden. Zodra wij dit weten, communiceren wij hierover op onze website.