Basiscursus 'Alles over antennes'

Het Antennebureau geeft cursussen aan professionals die in hun werk te maken hebben met het onderwerp antennes. Elk jaar nemen we de nieuwste ontwikkelingen mee op het gebied van techniek, wetgeving, gezondheid en communicatie. De cursussen zijn gratis en vinden in 2021 tot en met de maand september online plaats. Daarna bekijken we of fysiek weer mogelijk is.

Inhoud basiscursus 'Alles over antennes'

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus vinden al onze cursussen online plaats. In video's van elk maximaal 20 minuten die u in uw eigen tempo kunt bekijken, leert u alles over de techniek, gezondheid, wet- en regelgeving en communicatie rondom antennes. Dit kost u aan tijd ongeveer 4 uren.

De informatie die u in de video's krijgt aangereikt is van belang om de daaropvolgende online livesessie goed te kunnen volgen. Tijdens deze sessie worden de laatste ontwikkelingen, praktijkvoorbeelden en recente jurisprudentie besproken. Ook kunt u dan uw vragen stellen over de informatie uit de filmpjes.

Na de cursus bent u onder andere op de hoogte van de uitgangspunten van het Nationaal Antennebeleid, de gezondheidseffecten van antenne-installaties, hoe een netwerk van antennes in elkaar zit en waarom nieuwe antennes nodig zijn, de manier waarop elektromagnetische straling wordt gemeten en bent u voorzien van enkele handvatten in de communicatie over antennes.

Aanmelden voor de online basiscursus in 2021

In maart, juni en september bieden we onze basiscursus online aan en duurt 2,5 uur. Als daarna fysiek weer mogelijk is, dan gaan we in november voor fysiek in Amersfoort. Is dit niet het geval dan wordt ook deze datum online aangeboden.

Aanmelden basiscursus Alles over antennes

* is verplicht

Wij passen onze cursus aan op de professionals die deelnemen

Uw functie komt op het certificaat van deelname

U ontvangt op dit e-mailadres een bevestiging van uw aanvraag

Cursusdatum *
Ik wil de nieuwsbrief ontvangen
Wilt u in 2023 geattendeerd worden op de updatecursus

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens om uw aanmelding te verwerken. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens omdat dit noodzakelijk is om uw aanmelding te verwerken.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens om uw aanmelding te verwerken. Uw aanmelding wordt alleen door onze eigen medewerkers verwerkt. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Het Antennebureau bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *