Basiscursus 'Alles over antennes'

Het Antennebureau geeft cursussen aan professionals die in hun werk te maken hebben met het onderwerp antennes. Elk jaar nemen we de nieuwste ontwikkelingen mee op het gebied van techniek, regels en gezondheid. De cursussen zijn gratis.

Inhoud basiscursus Alles over antennes

Tijdens de basiscursus Alles over antennes krijgt u algemene informatie over antennes gericht op de onderwerpen gezondheid, wet- en regelgeving en techniek. Lees het volledige programma in onze flyer cursusaanbod Alles over antennes 2019 (PDF, 1,7 MB)

Na deze dag bent u onder andere op de hoogte van de uitgangspunten van het Nationaal Antennebeleid, de gezondheidseffecten van antenne-installaties, hoe een netwerk van antennes in elkaar zit en waarom nieuwe antennes nodig zijn, en de manier waarop elektromagnetische straling wordt gemeten.

Tijdens de cursus wordt u een lunch aangeboden. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.

Waar en wanneer wordt de cursus gegeven?

De basiscursus is in Amersfoort, op loopafstand van het centraal station. Jaarlijks zijn er drie basiscursussen. Door de grote belangstelling is er een extra basiscursus gepland op donderdag 28 maart 2019.

Data 2019

Donderdag 17 januari VOL
Donderdag 28 maart VOL
Donderdag 23 mei VOL
Donderdag 14 november VOL, als u zich aanmeldt, komt u op de reservelijst

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier. Na aanmelding krijgt u een automatisch e-mailbericht ter bevestiging van uw aanmelding. Ongeveer twee weken voor de cursus ontvangt u per e-mail een routebeschrijving en adresgegevens van de locatie.

Aanmelden basiscursus Alles over antennes

Wij passen onze cursus aan op de professionals die deelnemen

Uw functie komt op het certificaat van deelname

U ontvangt op dit e-mailadres een bevestiging van uw aanvraag

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen
1,5 jaar na het volgen van de basiscursus wil ik geattendeerd worden op de updatecursus
avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens om uw aanmelding te verwerken. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens omdat dit noodzakelijk is om uw aanmelding te verwerken.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens om uw aanmelding te verwerken. Uw aanmelding wordt alleen door onze eigen medewerkers verwerkt. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Het Antennebureau bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *