Ons cursusaanbod in 2021

U kunt zich als professional nu aanmelden voor onze online basiscursus Alles over antennes met daarin aandacht voor 5G en het antennebeleid.

Programma online basiscursus Alles over antennes in 2021

Door het coronavirus vinden onze cursussen in ieder geval in het eerste half jaar van 2021 online plaats. Daarna bekijken we of we in september en november de cursus weer fysiek in Amersfoort kunnen aanbieden. Zo niet, dan bieden we ook deze data online aan.

Onze online basiscursus Alles over antennes bestaat uit:

  • filmpjes van maximaal 20 minuten die u in uw eigen tempo kunt bekijken. Tijdens deze filmpjes leert u alles over de techniek, gezondheid, wet- en regelgeving en communicatie over antennes. 5G komt hierin aan bod, evenals het antennebeleid. Ook laten we zien hoe elektromagnetische straling bij antennes wordt gemeten.
  • Na het bekijken van de filmpjes heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen in een online livesessie. Ook kunt u een praktijksitutatie met ons delen, als u daar behoefte aan heeft. Tijdens deze livesessie worden ook de laatste ontwikkelingen, praktijkvoorbeelden en recente jurisprudentie besproken.

Praktische informatie online basiscursus Alles over antennes

De datum waar u zich voor opgeeft, is de datum waarop de online livesessie wordt gehouden. Na het aanmelden voor onze cursus ontvangt u ongeveer vier weken voorafgaand aan de datum van de livesessie een link naar onze online omgeving en lesmateriaal.

Op onze webpagina basiscursus Alles over antennes vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden.