Voorlichting door het Antennebureau

Roept de plaatsing van een antenne vragen op bij inwoners van uw gemeente? Bent u gebouweigenaar en wilt u uw huurders informeren over de plaatsing van een antenne op het dak? Of hecht u waarde aan de inbreng van een deskundige bij een informatiebijeenkomst over antennes? Het Antennebureau geeft kosteloos voorlichting online of op locatie.

Voorlichtingsafspraken

Als informatiebureau van de Rijksoverheid geven wij tijdens een voorlichting feitelijke informatie over antennes. Wij vertellen over de thema’s techniek, gezondheid en wet- en regelgeving. Ook beantwoorden wij vragen van aanwezigen. In het document Voorlichtingsafspraken (PDF, 221 KB) vindt u meer informatie.

Interesse in een voorlichting? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij beoordelen uw aanvraag en nemen vervolgens contact met u op.

* is verplicht

Als het nodig is kunnen wij persoonlijk contact met u opnemen
U ontvangt op dit e-mailadres een bevestiging van uw aanvraag
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens om op uw aanvraag te reageren. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)