Updatecursus 'Alles over antennes'

Heeft u in het verleden de basiscursus 'Alles over antennes' gevolgd, en wilt u uw kennis aanvullen met de nieuwste ontwikkelingen? Dan is de updatecursus 'Alles over antennes' geschikt voor u. Als u nog geen basiskennis heeft, is het raadzaam eerst de basiscursus te volgen. Beide cursussen zijn gratis.

Inhoud updatecursus 'Alles over antennes'

Het cursusprogramma speelt in op de actualiteit en behandelt ontwikkelingen op het gebied van antennes, gericht op de onderwerpen techniek, gezondheid, wet- en regelgeving en communicatie. Ook de laatste ontwikkelingen over 5G komen aan bod.

Waar en wanneer wordt de cursus gegeven?

Door de coronamaatregelen hebben wij besloten de geplande fysieke updatecursus op donderdag 14 oktober 2021 niet te geven. Professionals die behoefte hebben aan een update over de laatste actuele ontwikkelingen, kunnen zich aanmelden voor onze online livesessie op woensdag 29 september 2021. Tijdens deze livesessie van 2,5 uur praten wij u samen met gastsprekers bij over de laatste stand van zaken op het gebied van techniek, wet- en regelgeving en gezondheid.

U kunt zich aanmelden voor woensdag 29 september 2021 op onze webpagina Basiscursus Alles over antennes.