Updatecursus 'Alles over antennes'

Heeft u in het verleden de basiscursus 'Alles over antennes' gevolgd, en wilt u uw kennis aanvullen met de nieuwste ontwikkelingen? Dan is de updatecursus 'Alles over antennes' geschikt voor u. Als u nog geen basiskennis heeft, is het raadzaam eerst de basiscursus te volgen. Beide cursussen zijn gratis.

Inhoud updatecursus 'Alles over antennes'

Het cursusprogramma speelt in op de actualiteit en behandelt ontwikkelingen op het gebied van antennes, gericht op de onderwerpen techniek, gezondheid, wet- en regelgeving en communicatie. Ook de laatste ontwikkelingen over 5G komen aan bod.

Waar en wanneer wordt de cursus gegeven?

De updatecursus is één keer per jaar in Amersfoort, op loopafstand van het centraal station. De cursus duurt een dagdeel. In 2021 is de updatecursus op donderdag 14 oktober. In onze flyer Cursusaanbod Antennebureau 2021 leest u het basisprogramma.

Aanmelden updatecursus Alles over antennes

* is verplicht

Wij passen onze cursus aan op de professionals die deelnemen

Uw functie komt op het certificaat van deelname

U ontvangt op dit e-mailadres een bevestiging van uw aanvraag

Cursusdatum *
Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens om uw aanmelding te verwerken. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens omdat dit noodzakelijk is om uw aanmelding te verwerken.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens om uw aanmelding te verwerken. Uw aanmelding wordt alleen door onze eigen medewerkers verwerkt. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Het Antennebureau bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *