Kenniscafés voor gemeenten

Het Antennebureau organiseert de komende maanden online kenniscafés voor gemeenteraadsleden en -medewerkers. Een laagdrempelige manier om binnen een uur helemaal bijgepraat te worden over verschillende aspecten van antennes en 5G. 

Samen met interessante gasten gaan we graag met elkaar in gesprek. 

Bent u gemeenteraadslid of werkt u voor een gemeente? Schrijf u dan nu in. Meer informatie over de afzonderlijke kenniscafé's vindt u onder het formulier.

Aanmelden online kenniscafé Antennebureau

Dit kenniscafé is alleen bedoeld voor gemeentemedewerkers

Uw functie is van belang voor de inhoud van het kenniscafé

U ontvangt op dit e-mailadres een bevestiging van uw aanvraag

Datum *
Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens om uw aanmelding te verwerken. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens omdat dit noodzakelijk is om uw aanmelding te verwerken.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Het Antennebureau gebruikt uw gegevens om uw aanmelding te verwerken. Uw aanmelding wordt alleen door onze eigen medewerkers verwerkt. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Het Antennebureau bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *

Onze online kenniscafés over antennes en 5G

Nieuwe wet- en regelgeving en de rol van de gemeente – woensdag 24 november 2021
Met de komst van 5G is er nieuwe wet- en regelgeving waarmee gemeenten worden geconfronteerd. Wat betekent dit voor gemeenten en hoe kun je ermee omgaan? 

Samen met gastsprekers van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en het Agentschap Telecom gaan we hierover in gesprek. 

5G en fieldlabs, verhalen uit de praktijk – woensdag 16 februari 2022
Wat is er mogelijk met 5G en wat heeft de gemeente er aan? Wat wordt momenteel getest en wat zijn de ervaringen tot nu toe?
 

Tijdsduur kenniscafés

De kenniscafés starten om 19.30 uur en duren een uur. Aansluitend hebben we nog een half uur de tijd om met elkaar na te praten en specifieke vragen te stellen aan de gastsprekers en de adviseurs van het Antennebureau.