Nieuwsbrief Kenniscafés 5G en antennes: terug- en vooruitblik

De belangrijkste tips en tricks uit de kenniscafés hebben we voor je op een rijtje gezet. Ook kijken we vooruit naar het kenniscafé over 5G en fieldlabs op 16 februari a.s.

We informeren je in onze nieuwsbrief o.a. over het belang en de meerwaarde van de voorbeeldnota antennebeleid, de nieuwe wet- en regelgeving die er in 2022 aankomt en delen de praktijkervaringen van gemeenten als het gaat om het informeren van inwoners over antennes en gezondheid.

In het kenniscafé '5G en fieldlabs, verhalen uit de praktijk' gaan we op 16 februari a.s. met gastsprekers van o.a. 5Groningen en de provincie Zuid-Holland in gesprek over de 5G-fieldlabs in de stad en op het platteland. Interesse? Aanmelden is nog mogelijk op onze webpagina 'Kenniscafés en gemeenten'.

De nieuwsbrief gaat naar iedereen die zich hiervoor aanmeldt op onze website.