Antennebureau aanwezig op event ‘Maak werk van 5G’

Robots, autonoom vervoer, augmented reality en drones: iedereen is welkom voor een duik in de toekomst op zaterdag 2 oktober in Hoogezand! Tijdens de publieksdag voor jong en oud ‘Maak werk van 5G’ op zaterdag 2 oktober worden de mogelijkheden en kansen gedemonstreerd van 5G, de nieuwste generatie mobiele communicatie. Het Antennebureau en Agentschap Telecom zijn aanwezig op dit evenement, dat onderdeel is van het Weekend van de Wetenschap.

Op het evenement zijn ook een aantal partners van 5Groningen aanwezig. Zij demonstreren toepassingen van 5G op het gebied van onder andere de landbouw, de zorg, het verkeer en het dagelijks leven.

Het Antennebureau is aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over antennes. Te denken valt aan de onderwerpen antennetechniek, de link met gezondheid of wet- en regelgeving. Kinderen kunnen kennismaken met het lespakket van het Antennebureau, werken met AI, meer leren over cyber security, aan de knutsel en nog veel meer!

De publieksdag vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur in en om Het Kielzog (Gorecht Oost 157) in Hoogezand. De toegang is gratis. Klik hier voor meer informatie.