Nieuwe website Antennebureau

Welkom op onze nieuwe website. Wat zijn de belangrijkste veranderingen?

De uiterlijke veranderingen

  • Moderner, frisser en compacter.
  • Nieuwe opzet en structuur.
  • De website schaalt zich automatisch naar het juiste formaat op de laptop, mobiele telefoon of tablet. 

De inhoudelijke veranderingen

  • Het Antenneregister heeft een andere naam op de startpagina: Locaties antennes in Nederland. Aan het Antenneregister zelf is nog niets veranderd.
  • De onderwerpen op de oude website onder ‘Algemeen’ zijn verdeeld onder de 3 thema’s ‘Straling en gezondheid’, ‘Antennes en techniek’ en ‘Plaatsing antennes’.
  • Er is een aparte informatiepagina voor gemeenten onder Plaatsing antennes. Op deze pagina bieden wij onder andere handreikingen aan voor de communicatie naar inwoners over een voorgenomen plaatsing van een zendmast.

Omrekenhulp in april 2018 beschikbaar

De omrekenhulp waarmee u eenvoudig veldsterktes kan omrekenen naar volt per meter (V/m) is in april 2018 op onze nieuwe website beschikbaar.

Verwijst u vanaf uw eigen website naar de site van het Antennebureau?

In dat geval adviseren wij de links op uw site na te lopen en aan te passen. Het kan zijn dat ze niet meer werken omdat de url’s van pagina’s van onze website zijn veranderd.

Een website is nooit klaar

We hopen en denken dat we met de nieuwe website de bezoekers gerichter van informatie voorzien. Toch kan het zijn dat u iets mist of vragen heeft over de nieuwe website. Geeft u dit alstublieft door met het feedbackformulier. Alleen zo kunnen we onze nieuwe website verder optimaliseren.

Hiermee kunnen wij als dat nodig is persoonlijk contact met u opnemen

Hiermee kunnen wij als dat nodig is persoonlijk contact met u opnemen